slide-barex
slide-joc
slide-olioseta
slide-oliviagarden
slide-permesse
slide-barex-m
slide-joc-m
slide-olioseta-m
slide-oliviagarden-m
slide-permesse-m

JOC korpásodás elleni peeling (150ml)

5 585 Ft

Leírás

150ml

KORPÁS FEJBŐR

A kutatások során megfi gyelték, hogy a kísérletek korpás hajú alanyainál a fejbőrön minden esetben gyulladás volt tapasztalható, amelyet egy elváltozott mikroorganizmus gerjesztett. A korpás hajra kifejlesztett JOC Care program nyugtató hatással van a fejbőrre, meggátolja a haj korpásodását előidéző mikroorganizmusok műkődését, és ezáltal nagymértékben csökkenti a korpa kialakulásának lehetőségét. A korpás haj kezelésére kifejlesztett JOC CURE termékek külön–külön is használhatóak és már pár használat után látható eredmény tapasztalható. A legjobb eredményt természetesen úgy érhetjük el, ha az ugyanazon programhoz tartozó termékeket együttesen és folyamatosan használjuk.

Korpásodás elleni peeling

A peeling lehetővé teszi, hogy eltávolítsuk a fejbőrről az elhalt hámréteget. A peeling használatát követően alkalmazott kezelések hatóanyagai mind mélyebbre hatolnak a fejbőrben.

Egyéb aktív összetevők: Jojoba mikrogömbök, csodamogyoró víz, amely gyulladáscsökkentő hatású, Trimethylglycine(egy teljesen természetes vegyület amely hidratálja a fejbőrt) Beta-glucan immunerősítő, levendula illóolaj

Használata: masszírozzuk a fejbőrbe és hagyjuk hatni kb. 5 percig. Öblítsük ki a hajat, majd folytassuk a kezelést korpásodás elleni samponnal. Néhány perc elteltével kellemes érzet tapasztalható a fejbőrön.

• Parabénmentes
• bőrgyógyászatilag tesztelt

Érdekelhetnek még…

0
    0
    termék van a kosaradban
    A kosarad jelenleg üresTovább a webshopra