slide-barex
slide-joc
slide-olioseta
slide-oliviagarden
slide-permesse
slide-barex-m
slide-joc-m
slide-olioseta-m
slide-oliviagarden-m
slide-permesse-m

JOC korpásodás elleni ampulla (12x12ml)

9 290 Ft

Leírás

12x12ml

KORPÁS FEJBŐR

A kutatások során megfi gyelték, hogy a kísérletek korpás hajú alanyainál a fejbőrön minden esetben gyulladás volt tapasztalható, amelyet egy elváltozott mikroorganizmus gerjesztett. A korpás hajra kifejlesztett JOC Care program nyugtató hatással van a fejbőrre, meggátolja a haj korpásodását előidéző mikroorganizmusok műkődését, és ezáltal nagymértékben csökkenti a korpa kialakulásának lehetőségét. A korpás haj kezelésére kifejlesztett JOC CURE termékek külön–külön is használhatóak és már pár használat után látható eredmény tapasztalható. A legjobb eredményt természetesen úgy érhetjük el, ha az ugyanazon programhoz tartozó termékeket együttesen és folyamatosan használjuk.

Korpásodás elleni ampulla

Piroctone Olamina (megakadályozza a Malassezia gomba terjedését és szabályozza az epidermisz pikkelyesedését) izlandi zuzmó, levendula illóolaj, bojtorján,vadgesztenye kivonat, eucalyptus illóolaj,zsálya illóolaj

Használata: mossuk meg korpásodás elleni samponnal hajunkat, majd 1 db ampulla tartalmát oszlassuk el egyenletesen a fejbőrön, majd gyengéden masszírozzuk bele a bőrbe,kőrkörös mozgást végezve ujjainkkal.

Használjuk rendszeresen heti 1-2 alkalommal legalább 8 héten át.

• Parabénmentes
• bőrgyógyászatilag tesztelt

Érdekelhetnek még…

0
    0
    termék van a kosaradban
    A kosarad jelenleg üresTovább a webshopra