slide-barex
slide-joc
slide-olioseta
slide-oliviagarden
slide-permesse
slide-barex-m
slide-joc-m
slide-olioseta-m
slide-oliviagarden-m
slide-permesse-m

JOC hajhullás elleni ampulla (9x8ml)

11 982 Ft

Leírás

12x12ml

HAJHULLÁS ELLEN

A hajhullás fiziológiai jelenség. Normál esetben az egészséges fejbőr kb. 50-100 hajszálat hullajt el naponta. Hogy ennek a hajhullásnak a mértéke mekkora, az egyéntől függ és rengeteg ok válthatja ki. A hajszerkezet alapos vizsgálata során azonban fény derül a hajhullást okozó problémákra és íly módon meghatározható, hogy milyen beavatkozás szükséges a hajhullás megszüntetéséhez. Gyakori ok a haj gyér oxigénellátottsága és alultápláltsága, amely a hajtüsző elsorvadásához vagy korai elöregedéséhez vezet.

Egy csodálatos módszerrel azonban a JOC CURE család termékei a fejbőrön és a haj szerkezetén belül hatnak. Visszaadják a haj természetes belső egyensúlyát, védik a hajat és meggátolják a haj korai elöregedését. A hajhullás kezelésére kifejlesztett JOC CURE termékek külön–külön is használhatóak és már pár használat után látható eredmény tapasztalható. A legjobb eredményt természetesen úgy érhetjük el, ha az ugyanazon programhoz tartozó termékeket együttesen és folyamatosan használjuk.

Hajhullás elleni ampulla

Energizáló kezelés

Hatóanyagai: multivitaminok, aminosavak, paprika, fahéj, gyömbér

Használat: mossuk meg hajhullás elleni samponnal hajunkat, majd 1 db ampulla tartalmát oszlassuk el egyenletesen a fejbőrön, majd gyengéden masszírozzuk bele a bőrbe,kőrkörös mozgást végezve ujjainkkal. Használjuk rendszeresen heti 2-3 alkalommal legalább 8 héten át.

• Parabénmentes
• bőrgyógyászatilag tesztelt

Érdekelhetnek még…

0
    0
    termék van a kosaradban
    A kosarad jelenleg üresTovább a webshopra